Pest Support
 
Pest Control Products
  Rat & Rodent
Ultrasonic Rodent Repellent
Rat Repellent for Car
Rat Poison Bait Station
Rat Glue Trap & Tray
   
Overall Pest Control
Termite Control
Cockroach Control
Rodent Control
Bed Bugs Control
Mosquito Control
 

 

 

 

 
 

Cockroach Control Bangalore

Is Cockroach annoying you?

Talk to our customer care now at between 9.00 A.M - 6.00 P.M. Or send e-mail at info@varnapestcontrol.in

Bangalore - 7259311555

 

Residential Customers Please Read This Before Booking!

  1. Keep safe the prepared food items.
  2. Please engage your kids below 5 Years outside for 2-3 hours.
  3. You can re-arrange the items (if any items moved) back after 3 to 4 hours.
  1. We will spray chemicals (herbal on request) and apply gel.
  2. The time taken for treatment will be an hour for 2 BHK and 3BHK.
  3. We apply cockroach Gel in kitchen & wardrobe, and spray chemicals in rest of the area

* Treatment can be carried anytime of the day. Chemicals are human and pet safe, please follow operators instructions.

Talk to our customer care now at 080- 49536872 / 080- 49536873 between 9.00 A.M - 5.00 P.M. Or send e-mail at varnacrafts@gmail.com

Cockroaches are well known carriers of serious disease problems like salmonella, gastroenteritis, dysentery, and other stomach ailments. It adulterates the food materials and spread pathogenic organisms with their faeces and defensive secretions. And also, their discarded skin spreads in the air within the premises causing asthmatic reactions, particularly to children and elderly people with bronchial ailments. If you don’t counteract, cockroach infestation can quickly expand in just few number of days or weeks becoming hazardous to human health and hygiene.

We offer quality and reliable solutions to control cockroach pest problem within Bangalore area for hospitals, offices, hotels, apartments and houses. We use odorless, human safe spray chemical or gel to kill cockroaches. You can either choose spray treatment or gel treatment to your convenience.

Gel/Paste treatment to get rid of Cockroaches:

This treatment is very effective to control roaches at homes without affecting the home natural atmosphere. The Gel is applied beneath slabs, cracks, splits where cockroaches hide, the gel attracts them to feed on it and die. This will be an immediate relief from the cockroach menace. This treatment is popular among households, since it doesn't affect their daily routine in shifting or moving there things at home and also it is odorless and safe.

We do cockroaches extermination services in Bangalore, Mysore, Bellary, Hosur and surrounding areas as of now. Call the specalized exterminators now!

 
Frequently Asked Question for Cockroach Treatment
 
  1. What are the kinds of treatment for cockroaches?
    Answer: We provide chemical spray, gel/paste treatment & herbal treatment.

  2. What is the time taken for the Cockroach treatment?
    Answer: The time taken for cockroach control treatment will be an hour.

  3. Should I empty my kitchen or vacate things?
    Answer: Not necessary, we will apply Gel to the places where you don't want to move things, and spray chemicals in area of sink and unused areas for more effectiveness. And treatment can be carried anytime of the day.

  4. When can we re-arrange the items back after the treatment?
    Answer: You can re-arrange the items back after 3 to 4 hours.

  5. Where all the treatments will be given?
    Answer: The chemical spray will be sprayed in kitchen, bathrooms & bedrooms.

  6. Is the treatment tedious and hassle?
    Answer: Treatment will be for 1 or 2 hours only (depending on the area), it is odorless and safe for pets/kids.

  7. What is the warranty period?
    Answer:
    The warranty period is for 1 month for onetime treatment and full warranty for AMC contract.

  8. How long will the cockroach treatment stay?
    Answer: Treatment can be effective upto 3 months, if you keep the premises clean thereafter, you can stay free from cockroaches for much longer period also.

  9. Can the kids stay at the treatment time?
    Answer: Chemicals are not very harmful, but if you feel like, please engage your kids outside for 2-3 hours. Also, we advice to pregnant ladies, old & sick people and allergic people to stay away at the time of treatment.

  10. Do you provide cockroach herbal treatment?
    Answer: We provide nature friendly herbal treatment also on your request.

 
Talk to our customer care now at Mobile Nos. 7259311555 / 7259322666 between 9.00 A.M - 5.00 P.M. Or send e-mail at info@varnapestcontrol.in